menü csík
Lasserforce aloldal főkép

Téli akciós születésnapi árak

Lézerharc felszerelés bérlés

Hír elválasztó Hír elválasztó Hír elválasztó

Csomagok

arrow-left arrow-right

Rólunk mondták

 • A gyerekek a mai napig szuper élményként mesélnek a játékról, szervezik a következőt (sőt, győzködik a szülőket, hogy váltsanak munkahelyet, menjenek játékmesternek, hogy ők többet játszhassanak. Köszönjük, hatalmas élmény volt! :D :D :D
  F. Bernadett
 • Azt kaptuk, amiért fizettünk, több éves jó tapasztalatunk ismét megerősítést nyert. A játék közben történő csapat változtatások gördülékenyek voltak, a tájékoztatások teljes körűek, érthetőek. Kollégájuk előzékeny volt, még 7 perccel a bérelt idő előtt javasolta, hogy menjünk vissza játszani, holott ezzel nem feltétlenül könnyítette meg a saját munkáját.
  K. Gergely
 • Az email-es és telefonos időpont egyeztetés, valamint a helyszíni kommunikáció is nagyon korrekt volt. A kollégák gyorsak és segítőkészek voltak. A gyerekek pedig nagyon élvezték a játékot és a felajánlott variációs lehetőségeket. Köszönjük!
  H. Katalin
 • Nagyon tetszett a bulicsomag, a két óra időtartam pont jó volt és az 50 életes verzió is, amit a játékmester ajánlott. Köszönjük!
  J. Katalin
 • Már sokadszorra tartjuk itt gyermekünk születésnapját. A gyerekek mindig jól érzik magukat,a hangulat mindig jó. A születèsnapi parti kivétel nélkül mindig jól sikerül.
  Sz. Zoltán