menü csík
Lasserforce aloldal főkép

Gyakran ismételt kérdések

Általános kérdések

Mi történik késés esetén?
Amennyiben a játékosok késnek, sajnos a játék időtartamából veszik el ez az időtartam, a következő csoportok kárára nem tudjuk csúsztatni a kezdést.
Mikor kezdődik a játékidő?
A foglalt időtartamba a megérkezés, felkészítés és felszerelés kiosztás ideje is beletartozik, ezek körülbelül 15 percet vesznek igénybe. Tehát pontos érkezés esetén egy 16.00-ra foglalt program esetében maga a jéték 16.15-kor kezdődik. Ez alól kivétel a Cse(me)tepaté gyermekszületésnap, hiszen itt +30 percet adunk ingyenesen a csomaghoz a játék ideje előtt.

Játékra és foglalásra vonatkozó kérdések

Mi az alsó korhatár?
A Laserforce Arena minimum 7 éves kortól fogadja a játékosokat. Ez alatt a gyermekek nem képesek a szabályok elsajátítására és a felszerelés biztonságos használatára. Kérjük ezért hogy a kisebb testvéreket ne hozzák el a nagyobbak születésnapjára, hiszen a játékmester kollégák nem engdedhetik be őket az arénába.
Hogyan és mikor lehet foglalni?
Pályafoglalást online, a honlapon keresztül lehet leadni(0-24 óráig), vagy személyesen a pályáinkon, nyitvatartási időben. Az adminisztrátorok a foglalások visszaigazolását 10.00-22.00 óráig végzik, ugyanebben az időtartamban él telefononos ügyfélszolgálatunk is.

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Áfás számlát szeretnénk kérni, mi lesz rajta?
A számlát egyéb sport tevékenységről állítjuk ki.
Mennyit kell kifizetnünk ha a foglalt létszámhoz képest kevesebben jöttünk el?
Ha normál foglalásotok van akkor mindig a megjelent játékosok létszáma alapján kell fizetnetek, az egyetlen kitétel az az, hogy a foglalásban leadott létszám minimum 50%-a felszámolásra kerül. Vagyis ha pl. 20 főre foglaltál akkor 10 fő a minimum. Csomagok esetében (pl. bulicsomag, Cse(me)tepaté csomag, Legénybúcsú, vagy egyedi céges csomagok) viszont az áron nem változtat ha kevesebben jöttetek. Így egy 10 fős bulicsomag foglalásnál ha valaki végül nem jön el, akkor is a teljes árat kell majd fizetni.

Csomagokra vonatkozó kérdések

Az osztályfőnöknek fizetnie kell a játékért?
Amennyiben részt vesz a játékban igen, a kedvezményes árat neki is ki kell fizetni. Ha csak kísérőként van jelen, akkor természetesen igyenes számára a program.
Osztályharcnál 20 a minimum létszám. Mi a helyzet ha kevesebben vagyunk az osztályban?
Kisebb létszámú osztálynál is érdemes lehet igénybe venni a 20 fős osztályharc csomagot, hiszen a 20 fő kifizetésével is jobban járhattok mint a normál 2 órás árral. Nagyon kis létszám esetén pedig normál vagy bulicsomag foglalást szoktunk javasolni.