mobilmenu MENÜ

Pályáink

Budapesten már 2 helyen is játszhattok! A XIII. kerületi Duna Plazában hétfőtől-vasárnapig várunk Titeket, de csatázhattok a régi helyszínünkön, a Váci út 168 alatt, a Rénóudvar F épületében is így már összesen 1800 m2-en lézerharcolhattok nálunk! 

Pályáinkon összesen 72 felszereléssel rendelkeznek, így bőven jut mindenkinek :)

A pályák megtervezésében és építéséhez a nemzetközileg is kiváló eredményeket felmutató Budapest Bullets paintball csapatát hívtuk segítségül. A profi paintballosok gondos tervezés és számtalan próbajáték után alakították ki mindkét pályánk játék terét, természetesen a lehető legnagyobb játék élményt szem előtt tartva.

A Duna Plaza Zöld és Narancs pályák összenyithatóak, így alkalmas 2 csapat párhuzamos vagy akár 70 fő egyszerre játszatására is! A Reno udvarban piros pályánkon élhetitek át a lézerharc izgalmait!

Természetesen mindhárom pályánk UV világítást kapott, valamint speciális, UV fényben világító graffitikkel tettük változatossá a játéktereket. A pályák egésze ki van hangosítva, így a játékosok az összes pályán akár saját zenéikre is játszhatják a játékot.

A pályákon büfé is üzemel, valamint az összes pálya mellett akár születésnap, legénybúcsú lebonyolítására alkalmas különterem is helyet kapott.