mobilmenu MENÜ

céges csapatépítés Debrecen

Nyári AKCIÓ a Laser Force Arénában!

A pénteki napokra leadott foglalások esetén a hétvégi helyett HÉTKÖZNAPI áraink érvényesek.

Az akciós árat adminisztrátor kollégáink a visszaigazolásnál fogják érvényesíteni! 

 • Szeretné feldobni a munkahelyi hangulatot?
 • Levezetnék a feszültséget?
 • Építené a csapatszellemet a kollégák között?
 • Különleges programot tervez a partnereknek?
 • Olyan pár órás programot szeretne, ahová munka után (helyett?:) ) is hamar odaérnek?
 • NE KERESSEN TOVÁBB, NÁLUNK JÓ HELYEN JÁR! :)

  A lézerharc remek csapatépítő tevékenység kisebb és nagyobb cégeknek is, fejleszti a stratégiai gondolkodást és megvalósítást, szoros együttműködést és kreativitást kíván a csapat tagjaitól. A különböző szerepű játékosok (katona, mesterlövész, orvos, támogató) más-más tulajdonságokkal és képességekkel vannak felruházva, és egymás segítségére szorulnak a játék során. Például ha a mesterlövésznek sok lőszere van, de az élete fogytán, az orvos “gyógyítani” tudja, ám ehhez a közelében kell lennie, hiszen egyúttal védeni is kell a lőszerrel kevésbé jól ellátott gyógyítót.

  Lézerharc a Laserforce Arenában

  UV-vel megvilágított és kifejezetten lézerharcra épített pályánkon dübörgő zene kíséretében zajlik a játék. Ezt a helyszínen is kiválaszthatják, de természetesen bármilyen hanghordozón elhozhatják a kedvenc zenéket! :) A játék mellé különtermet is tudunk biztosítani, akár megbeszélésnek, előadáshoz, pizzázáshoz vagy cateringhez. A játék mellé üdítőt, szendvicseket, pogácsát, pizzát is biztosítunk, igány szerint.  Az egyes játék leírásokról a "LÉZERHARCRÓL" menüpontban találnak bővebb információt.

  Lézerharc a szabadban

  Ha szabadban rendezzük a játékot, szükség van egy nagy fás-bokros területre, és jó időre. (esőben sajnos nem működnek a felszereléseink) Amennyiben a kiszemelt területen kevés a “tereptárgy” akkor sincs nagy baj, felfújható fedezékeinkkel 1-2 óra alatt izgalmas pályát varázsolunk bármilyen helyszínen! A felszerelések és fedezékek szállítását, a játékmester biztosítását és a mobilpálya felállítását természetesen vállaljuk, Önöknek nincs más dolguk, mint előre beosztani a csapatokat és felkészülni a harcra! :) Ha nagy a cég, akkor sincs probléma, akár 100 fős csatát is megrendezünk!

  Lézerharc az irodában

  Ha játszanának is, de nehezen mozdulnak ki, ám valami különlegességre vágynak, próbálják ki az iroda-harcot! :) Béreljenek ki pár lézerpuskát, csukják be a laptopot és már indulhat is a játék! Osztály-osztály csata vagy mindenki a főnök ellen? Ami szükséges, egy megfelelően tagolt irodaház, és akár több szinten is folyhat a csata. Képzelje el hogy a liftből kimenekülve bedob egy gránátot az ellenfél csapatára, ezzel megtorolva a heti/havi sérelmeket! :)

Jelenleg a debreceni pályánk foglalásánal vagy. Ha Budapestre szeretnél pályát foglalni kattints IDE

céges csapatépítés Debrecen Jelentkezési lap

AJÁNLAT KÉRÉSHEZ VAGY PÁLYAFOGLALÁSHOZ KÉRJÜK TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT