Iratkozz fel hírlevelünkre!

E-mail cím:

Feliratkozó neve:

Feliratkozok!
Leiratkozok!

  • szeretné feldobni a munkahelyi hangulatot?
  • levezetnék a feszültséget?
  • építené a csapatszellemet a kollégák között?
  • különleges programot tervez a partnereknek?
  • olyan pár órás programot szeretne, ahová munka után (helyett?:) ) is  hamar odaérnek?

 NE KERESSEN TOVÁBB, NÁLUNK JÓ HELYEN JÁR! :)

A lézerharc remek csapatépítő tevékenység kisebb és nagyobb cégeknek is egyaránt, fejleszti a stratégiai gondolkodást és megvalósítást, szoros együttműködést és kreativitást kíván a csapat tagjaitól. A különböző szerepű játékosok (katona, mesterlövész, orvos, támogató) más-más tulajdonságokkal és képességekkel vannak felruházva, és egymás segítségére szorulnak a játék során. Például ha a mesterlövésznek sok lőszere van, de az élete fogytán, az orvos “gyógyítani” tudja, ám ehhez a közelében kell lennie, hiszen egyúttal védeni is  kell a lőszerrel kevésbé jól ellátott gyógyítót.

A játék játszható kültéren és beltéren is:

2 UV-vel megvilágított kifejezetten lézerharcra épített pályáinkon dübörgő zene kíséretében zajlik a játék. Ezt a helyszínen is kiválaszthatják, de természetesen bármilyen hanghordozón elhozhatják a kedvenc zenéket! :) A játék mellé különtermet is tudunk biztosítani, akár megbeszélésnek, előadáshoz, pizzázáshoz vagy cateringhez. Üdítőt, szendvicseket, pogácsát, pizzát, vagy bármilyen igény szerinti étkezést, akár meleg több-fogásos menüt is biztosítunk. Az egyes játék leírásokról ITT találnak bővebb információt.
Ha szabadban rendezzük a játékot, szükség van egy nagy fás-bokros területre, és jó időre. (esőben sajnos nem működnek a felszereléseink) Amennyiben a kiszemelt területen kevés a “tereptárgy” akkor sincs nagy baj, felfújható fedezékeinkkel 1-2 óra alatt izgalmas pályát varázsolunk bármilyen helyszínen! A felszerelések és fedezékek szállítását, a játékmester biztosítását és a mobilpálya felállítását természetesen vállaljuk, Önöknek nincs más dolguk, mint előre beosztani a csapatokat és felkészülni a harcra! :) Ha nagy a cég, akkor sincs probléma, akár 100 fős csatát is megrendezünk!
Ha játszanának is, de nehezen mozdulnak ki, ám valami különlegességre vágynak, próbálják ki az iroda-harcot! :) Béreljenek ki pár lézerpuskát, csukják be a laptopot és már indulhat is a játék!  Osztály-osztály csata vagy  mindenki a főnök ellen? Ami szükséges, egy megfelelően tagolt irodaház, és akár több szinten is folyhat a csata. Képzelje el hogy a liftből kimenekülve bedob egy gránátot az ellenfél csapatára, ezzel megtorolva a heti/havi sérelmeket! :)
 

AJÁNLAT KÉRÉSHEZ VAGY PÁLYAFOGLALÁSHOZ KÉRJÜK TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:

Kérjük várjon...
Általános Szerződési Feltételeink Adatvédelmi Szabályzat