Iratkozz fel hírlevelünkre!

E-mail cím:

Feliratkozó neve:

Feliratkozok!
Leiratkozok!

LÉZERHARC SZÜLETÉSNAPI CSOMAGOK

       
IDŐTARTAM HÉTFŐTŐL  PÉNTEKTŐL 
CSÜTÖRTÖKIG VASÁRNAPIG
Cse(me)tepaté lézerharc 2 órás 29.900 Ft 39.900 Ft
Cse(me)tepaté lézerharc 3 órás 39.900 Ft 56.900 Ft
Cse(me)tepaté lézerharc 4 órás 49.900 Ft 74.900 Ft
+30 perc tortázási idő ingyenes 5.500 Ft
Cse(me)tepaté meghívó 100 Ft 100 Ft

CSE(ME)TEPATÉ SZÜLETÉSNAP esetén az ár tartalmazza a lézerharc pálya exkluzív használatát  a narancs pályán maximum 25, a zöld pályán maximum 20 fő részére 2, 3 illetve 4 órára, illetve + 30 percet ingyenesen a játék előtt, melyet a megérkezésre és a felkészülésre biztosítunk minden születésnaphoz.  Ez a  +30 perc a játék időbe nem számít bele.  Születésnap esetén a szülőknek lehetőségük van tortát illetve üdítő italokat hozni a gyerekek számára, a tortázáshoz szükséges evőeszközöket, tányérokat, poharakat pedig mi biztosítjuk! A csomag 7-14 éves születésnapokra foglalható. 

Amennyiben tortázási időt bérelnek (+5500 Ft) a játékidőn túl további 30 percet biztosítunk az ünneplésre. Ezt hétfőtől csütörtökig díjmentesen is kérhetik a Cse(me)tepaté csomaghoz!

Kedves Szülők! Kérjük a  7 éves vagy annál kisebb testvéreket NE hozzák el a nagyobbak játékára mert nem tudjuk őket játékba engedni. Kérjük szíves megértésüket, ez az  ő érdeküket, és testi épségüket szolgálja.

Az időpont regisztrálásáról  minden esetben email-es visszaigazolást küldünk. Felhívjuk a figyelmet hogy  a foglalás kizárólag ezzel együtt érvényes !

 
 FIGYELEM! A PÁLYAFOGLALÁST KIZÁRÓLAG 18 ÉVEN FELÜLIEK ADHATJÁK LE! 
Kérem jelölje be, mit kérnek a születésnapra!
Kérjük várjon...
Általános Szerződési Feltételeink Adatvédelmi Szabályzat
meghivok