Iratkozz fel hírlevelünkre!

E-mail cím:

Feliratkozó neve:

Feliratkozok!
Leiratkozok!

Születésnapot ahogy minden más játékunkat, csak a honlapon keresztül a foglalási űrlapot kitöltve, vagy személyesen lehetséges foglalni.
A lefoglalt program csak és kizárólag az e-mailben küldött visszaigazolásunkkal együtt érvényes. Amennyiben foglaltak pályát, ám levelünk nem érkezett meg legkésőbb 48 órán belül, kérjük mindenképpen keressen minket a megadott elérhetőségeinken!
Laserforce-os meghívókat a pályánkon vásárolhat 100 Ft/db áron nyitvatartási időben: 14.00-22.00 óráig. Ezek előre nyomtatott, kitölthető lapok, ezért PDF-ben nem tudjuk sajnos elküldeni.
A foglaláshoz bizonyos esetekben és napokon a foglaltság függvényében 25% foglaló befizetése lehet szükséges, ennek beérkezési határideje a játékot megelőző 5. nap. Az összegről és a befizetési lehetőségekről a visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk!
Fontos! Ha átutalással fizet, kérjük mindenképpen írja be a közlendő rovatba a születésnapos nevét és a foglalás dátumát, időpontját, (pl. Kovács Dani, július 12. 14.00) illetve okvetlenül küldje el nekünk a nevet és a címet, amire kiállíthatjuk a foglalóról az átutalásos számlát!
A születésnapot megelőző hétfőn egy újabb emlékeztető emailt küldünk a részletekkel. Ha Ön nem kap ilyet, kérjük jelezze felénk!
Cse(me)tepaté (lézerharcos) születésnaphoz szükséges megadni a résztvevők neveit és a 2 csapat beosztását, hiszen a játékmesterek lézerharc esetén ezeket beprogramozzák a számítógépbe, így a menetek után a játékosok megtekinthetik az egyéni és csapat statisztikáikat.
A névsor leadásának határideje: 24 órával kezdés előtt. Az esetleges változásokat a kollégák a helyszínen korrigálni tudják, ez azonban időbe telhet, ami a játék idejéből kerül levonásra.
A foglalást legkésőbb 72 órával a játék időpontját megelőzően lehet lemondani, ellenkező esetben megkezdettnek minősül, és meg kell téríteni.
  érkezés: Főként hétvégén a születésnapok egymást követik, ezért az érkezési időpontnál korábban nem érdemes érkezni!  A játéktér, az előtér, a felszerelések és a különterem sem áll előbb rendelkezésre mint a foglalt időpont, az előtérben a várakozás egy ekkora csoportnak pedig igen kényelmetlen.
parkolás: Vasárnap egész nap, egyébként 1 óra ingyenes, utána 220 Ft/óra.
Cse(me)tepaté lézerharc születésnap esetén az  első 30 percet grátiszba adjuk a csomaghoz, hogy mindenki kényelmesen megérkezzen, a gyerekek átvegyék a nevükre kikészített felszereléseket, és meghallgassák a bemutatót. Ebben a fél órában még nincs játék, csak felkészülés zajlik.
Figyelem!  A lézerharc játék kezdetekor, vagyis csak az első 30 perc után tudják birtokba venni a különtermet, a megérkezés-betanítás idejére, vagyis a grátisz 30 percre még nem!
A cse(me)tepaté csomagoknál bármit hozhatnak a szülők: tortát, üdítőt, rágcsálnivalókat, stb. (a helyszínen a büfében üdítő, 100%-os gyümölcslevek és rágcsálnivaló kapható illetve előrendelhető)
ingyenes szolgáltatásaink: 
  • A tortázáshoz szükséges műanyag evőeszközöket, poharakat, tányérokat, szalvétákat, és a snackeknek, pogácsáknak való tálakat valamint a tortavágó kést mi biztosítjuk
  • Pamut sapka a sisak alá (saját sapka is használható)
  • Születésnapos zenék az ünnepléshez
  • Távozás előtt kérje kollégáinktól hajszárítóink egyikét!
  • A gyerekeknek javasoljuk a váltópóló használatát!
 
 KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSKÉNT AJÁNLUNK RENDEZVÉNYEINKRE 100%-OS SIÓ GYÜMÖLCSLEVEKET, COCA-COLA ÜDÍTŐKET, ÁSVÁNYVIZET ÉS RÁGCSÁLNIVALÓKAT:
 

Kérem jelölje be, mit kérnek a születésnapra!
Kérjük várjon...

AZ F ÉPÜLET MEGKÖZELÍTÉSE: